Saknar! ❤

Heeej alla!
Glömt att uppdatera helt haha! Haft så mk på en gång nu... Åkes eventuella fordervärd kommer på söndag och kollar, marcus kommer inte hit på två, ev tre veckor, jag känner att skolan är bajs, bilen blir aldrig klar och pengarna börjar tryta....... Inget går som man vill ibland :/ men men, hoppas på att det blir bättre nu!
Har fårr pröva galoppbanan grannen har och de tyckte åke vart kul så ska nog dit inorrn igen, va där i måndags och galoppa lite men nu blire lite mer seriöst träning oxå så han inte bara springer som en gnu ;)
På lördag äre GBG HORSE SHOW!
Längtar :D ska köpa nytt tränns till min lilla hings och ev ett nytt täcke, pälsglans och något till mig om jag hittar :) får seeee! Men nää, sov dax!
Hejsvejs! ❤

Marcus ❤

Tjeenispenis!
Idag har jag och min underbara pojke 2 månader! Det har varit dom finaste månaderna i mitt liv, tänk att en enda person kan göra en så glad och lycklig, helt galet ❤
Denna veckan hoppas jag kommer gå fort, på fredag kommer mitt hjärta hit och på lördag blire tävling i förlanda!
Ska hjälpa syrran då jag själv inte ska tävla, väntar till skene ist, mk roligare bana där (a)
Men men, ska ta en promenad sen med lillskiten då han behöver springa av sig lite och det behöver jag med!
Igår va vi ute en timma och promenera/jogga lite och han sköte sig jätte fint!
Nu ska jag jäsa lite i soffan och kolla tv innan jag sticker ut!
Have a nice day! ❤❤

Smålands Taberg

Yooo allesammans!
Ligger i soffan hos min underbara pojke❤ Han ligger och sover så sött i sängen!
Han vart trötter och somna, jag gick upp och satte mig i soffan för jag är inte ett dug trötter en! Ligger och kollar på andra säsongen av Gray's anatomy, kommit en bit nu, bara 7 säsonger kvaaar haha! Hejaaamiiig ;)
Men men, idag (fredag) blire bilträff i Nässjö med dom pantade piraterna, kommer bli galet roligt! Blir en träff vid coop fört tror jag de va sen åker alla gemensamt upp, blir la ett 30 tal får man la hoppas iaf! ;)
Haha näää nu ska jag fortsätta glo in i datan och lyssna på min fina som snarkar!
Haaa dä göttt heeej så länge! ❤

RSS 2.0