C-R-A-Z-Y

Heeeeeeeej!
Haha, kan ba medela att jag haft en sjukt rolig kväll med amanda och syrran! Att man kan ha så kul med cola och godis trodde jag aldrig! Helvete :D
Vi har spelat kort och sjungt falskt till en hinnla massa låtar, spelat in videor, tagit kort och bara haft det sjukt kul!
Bäästa kvällen på länge! Känns skönt att kunna slippa tänka på annat för en stund. Men men, kolla egenom videorna vi spela in och kan inte göra annat än att skratta och se hur tjoooock jag äär, måste seriöst göra något åt detta nu de här går ba inte, dubbelhakan syns hela tin så fort jag drar in hakan eller tittar ner, inte okej :( jag MÅSTE försöka komma ut och röra på mig nu, detta blir sista helgen med allt detta godiser, cola. Kan jag inte leva utan så den får stanna kvar även om det är den värsta boven...hehehe..... MEEEEN nog om detta haha, bu ska jag kolla vidare på filmen och ba lata mig nu bär jag endå kan, inorrn blire upp till mormor och morfar en stund sen hem och ta en lååång promenad med devito! Vi ska bli sommar fina och det börjar på allvar imorrn! (Fredag)
Heeeeeeejdååå och godnaaaatt bloggen! ❤❤

Promenix!

Heej alla!
Idag har varit en galen dag, tog en pomenad med amanda och hennes lärare tidigare idag, det känns nu kan jag lova! Och sen hem och rida på de, känns braaa ;)
Imorrn blire en promenad till ica maxi med histrun för att köpa godis inför helgen! Sen ska efter de ska jag hem och träna med lilla devito, känner att både han och jag måste träna bort den runda lilla magen ;) julmaten ska bort haha! Måste ju bli lite sommar fin vafän ;) hjälpte helena oxå att lasta saaben då murvell ska köpt den, så på fredag får vi hem en nu folkracebil, en go 240 äre som fööjer med hem hoppas jag men får se vad syrran hittar på om hon i te hittar någon!
Men men, red åke förut på nytt bett, gick helt okej faktikst! Gjorde lite gångfartsövningar, halt och halvhalter, han lyssna jätte fint och fick in en behaglig galopp för stunden innan han börja busa som vanligt! Men annars är jag nöjd så imorrn får han vila så kör vi ett litet pass på fredag igen! :)
Ohjooo, har en som vill ha åke på foder... Får se hir det blir, hon kommer efter påsk och kollar, är la tur att han börjar komma igång nu för sen blire bara skogsmulle ridning för han villet han nog kommer gilla om det blir något! :)
Men nu ska jag kolla vidare på första säsongen av Gray's anatomy!
Over and out, hare göööött! ❤

FML

Hejsan!
Kan medela att min häst är galen, så galen att jag nog snart faktiskt säljer han.. Fast han är nog bara glad att bilbo är hemma igen så han slipper rida ut ensam... Fast det är bara jobbigt för han lyssnar ju med skorna när bilbo är med! Hästar...
Men men, hatar påsken, skulle bli en awesome helg men inte de, är fan skit ledaen att det inte blir något elmia...blev i get förra åtet och inget i år heller, är nog inte meningen att jag ska få dra dit... Ska iaf på bio med mamma och emma på fredag så de ska bli kul, en hel dag med mamma är inte alltid man får för hon orkar inte, men nu är hon ledig så då fråga hon om vi skulle hitte på någe!
Men nu ska jag glo lite på tv och ta en nattcigg, hejs! ❤

Wonderbart! ❤

Tjeeeenis!
Kan säga redan nu att våfflorna smaka göööött och rullar fram just nu haha!
Men nooog om deee, blir att jag åker upp på måndag till min älskade så hinner han bli frisk, så blir hemma denna påsk även fast jag så gärna velat åka till elmia :/ men men, man kan inte ha turen med sig varje gång!
Så ska ha det trevligt hemma med systrami, blir massa härlig dricka och godmat! Sen ska vi ut och rida på dagen en sväng upp till sjön om vädret vill vara med, då blire kanske lite fotografering!
Men meeeeeen, nu ska jag kolla film och sen kolla enu mer film! :D
Ha en trevlig kväll mina kära vänner! ❤

https://cdn1.cdnme.se/3256641/7-3/pic_5150d2f09606ee7d952eb8f8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3256641/7-3/pic_5150d31e9606ee7df9beec37.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3256641/7-3/pic_5150d32dddf2b36dd1fc9ad5.jpg" class="image">

Lagar maaaat!

Jahajaa, just nu lagar man go mat, kyckling med potatis klyftor! Sen blire vofflor med grädde och jordgubbar, värsta mys måndag med mammi och systrami! ❤

Helvete..

Hej alla, ingen dålig dag här inte..
Solen lyser och marcus har antagligen lgoninflamation, mitt påsklov är åt helvete nu... Jävla skit säger jag, hade tänkt hitta på massa roliga saker, elmia och kanske en tur med 140in, asså fml, jag hatar detta! Blööö :(
Kommer sitta hemma i min ensamhet och göda mig själv med 20kg godis och 2 ton chips med 80 liter cola, kommer rulla ut och sprängas i bitar, kommer vara överallt sen, häärligt. Fml!
Men men, blir en tur ut med syrran idag, ska bli kulit värre så får annat att tänka på för stunden iaf :)
Ha det bäst alla! ❤

BildBomb!

Som rubriken lyder slänger jag upp lite bilder, på lite allt möjligt, kanske inte jätte många bilder men det är iaf något :D Enjoy!

Kärlek ♥

Heej alla glada!
Sitter hos mormor och morfar nu efter en mysigt helg i syrrans lilla stuga med världens finaste!
Men min fina marcus vart sjuker när han kom hit och det blev värre under lördagkväll, så jag fick ta hand om min fina, han blev lite piggare efter hostmedecinen, näspray i näsan och en ibumetin så tur va la de! Kärlek löser allt.
Har fett ont i huvudet nu iaf, feeeett jobbigt, och så sitter jag vid datan, braaaaa där Ann-Sofi..... (Y)
Men men, jag väljert det själv så får la lida lite, haha!
Bilbo är iaf hermma nu så imorrn blire en tur ut med systrami om hon orkar, annars tar jag en egen sväng till grustaget och leker lite!
Men nää, nu ska jag ta mig något att äta tror jag, sen blire film, hoppas ni får en trevlig söndagkväll!
Hejsvejs! ♥

Kungsmässan!

Tjenispenis!
Sitter nu på kungs och väntar på min kära hustru amanda och hennes bögbjörn robbie, galen fredag..
Ska försöka fördriva tiden på bästa sätt för att sn åka in till gbg och möta min käraste!❤ Världens snällaste blondin kicki ska åka med halv väga så slipper åka själv en bit iaf, kan kl bli typ 7 nu!?
Solen skiner iaf och värmer härlgt när man är ute, hoppas vårvädret kommer nu! Hatar denna kyla, blääää...
Men men, vi hörs mina kära läsare, haaaa det göööööött! ❤

Svår flörtad...

Jaa, som rubriken lyder är sömnen svår flörtad idag, heelvete..
Men men, är la lagom pigg sen till skolan, om jag lyckas ta mig till sen, va samma sak förra veckan, dygna, va fredag och vi har matte heeeeela dagen, gick skit bra, höl ba på att somna ca 183691863 gånger under genomgångarna för dom är såååååå tråkiga! Men annars klara jag mig :D
Men nu är de fan illa, kommer säkert somna när jag ska gå te bussen, heeeja mig.......min vanliga tur änna ;)
Men men, ska nog snart ner och göra frukost! Rostat bröd och stekt ägg, mumma så här på en fredag morgon!
Tjingeling på er! :D ❤

Fredagsmys! ❤

Heeejsaaaan!
Sitter och glor film för kan inte sova, svårt att sova när man är uppspelt och glader! Eftersom kl är över 12 äre fredag, sååååå idag blire fredagsmys med älsklingen! Vill att kl ska bli 19.10 så jag kan säga hej till mitt hjärta som då anländer till centralen, han tar bussen, känns knasigt då han tagit bilen hit varje gång, men skit samma han kommer iaf! ❤
Kommer bli myspys då vi ska vara i syrrans stuga hela helgen för hon ska till skillingaryd och tävla så vi blir katt vakter. Längtar som en tok, tänk att man kan sakna någon så mk, trodde jag aldrig, är bara jobbigt :(
Men men, igår (torsdag) red jag iaf åke igen, gick kanoners! Han går fint nu iaf men det är la bara en tillfälighet, känns det som iaf.. Får la se hur det gåååår, i helgen blire iaf ingen ridning, kanske en promenad på lördag när vi besöker stallet men nog inget mer, får se. :)
Kanske blir någon update i helgen det märker ni men tills bästa gång, haaaa det göööött haaaaj! ❤

wonderbart! ♥

Heeej alla glada idioter :D Nej men nu ska vi inte va sånaaaa, är ba glad typ! 
Har världens gulligaste pojkvän och världens knasigaste mamma, fin kombo! 
Min finaste kommer till mig i helgen igen då jag ska spendera hela påsklovet hos han, kommer bli awesome!
Men nog om det, red ut igår ju, gick kanoners, han gick hur fint som hälst och bärde upp ryggen riktigt fint i galoppen för en gångs skull haha! Skit nöjd med gårdagens ridpass. Och på söndag kommer bilbo hem igen, fodervärdarna känner att det inte funkar längre? Wtf liksom, har ju gått så braaa med han säger dom och så kommer detta, maha, lol... 
Men men, ska försöka uppdatera lite mer nu känner jag, så vi hör snart igen mina vänner! ♥ 

Kråkan ❤

Den 14/3-2010 blev du min, den 14/3-2013 insåg jag att det gått tre hela år tsm med dig, min fina underbara häst!
Du är min bästa vän ❤

Läkareeeeen!

Tjenispenis!
En härlig måndagmorgon med sol och 2 minus utanför dörren, blir ett besök hos läkaren idag. Nu jävlar i helvete ska jag få bukt på min trötthet och mitt magont!
Håll tummarna (y)
Men nog om det, inte hänt så mk faktikst, träffat min älskling och pluggat lit! Gick sjukt bra tycker jag och har bara repetionen kvar! Hejamiiiig :D
Och vet ni va, inte långt kvar till elmia fään, kommer bli awesome!
Hela påsklovet hos mitt hjärta, kan inte bli bättre! ❤
Hoppas ni får en lika fin dag som jag mina vänner, ha det bäst!

RSS 2.0